Loft Extension and ground floor refurbishment in Tooting Bec

House Refurbishment, Lambeth, London

The loft extension in Tooting, designed to provide a flexible and dynamic layout for modern family living. This innovative loft space seamlessly caters to the needs of a growing family by creating two separate sleeping areas for the kids, offering privacy and individualized spaces.

On the ground floor, experience the charm of a continuous kitchen and dining space that effortlessly connects to the garden. This thoughtful design not only enhances the flow of natural light but also encourages a harmonious integration of indoor and outdoor living. The direct connection to the garden provides a refreshing retreat, perfect for family gatherings, entertaining guests, or simply enjoying the outdoors.

The project is a perfect blend of functionality and style, where every detail is meticulously crafted to enhance the overall living experience. Embrace the flexibility of the loft space and relish the continuity between the kitchen, dining, and garden areas, creating a home that seamlessly adapts to a continously changing family’s needs.

Additional Info

  • Client: Private
  • City: Wandsworth, London
  • Region: Greater London
  • Team: Michele Pecoraro (Architect)
  • Merchant and Associates (Structural Engineers)
  • Elena Kostantinidou (Photographer)